Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У створенні пандемії COVIDу Суд Перу звинуватив… Сороса, Гейтса і Рокфеллера

Апеляційний суд провінцій Чінча і Піско в Перу звинуватив у «створенні» пандемії коронавірусу впливових американців: фінансиста Джорджа Сороса, засновника Microsoft Білла Гейтса і членів сім’ї мільярдерів Рокфеллер.

Про це повідомляє місцеве видання Perú 21.

Достеменно не відомо, як коронавірус потрапив в організм людини, — 14 січня група міжнародних експертів ВООЗ уперше прибуде до Китаю для вивчення його походження. Прихильники конспірологічних теорій вірять у штучну природу COVID-19, у те, що це розробка китайського уряду, ЦРУ або групи мільярдерів.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

21 грудня судді Тіто Гальєгос, Тоні Чангарай і Луїс Легія винесли постанову, в якій стверджується, що пандемію створили «домінуючі над світом кримінальні еліти» й «автори нового світового порядку».

«Жодний світовий уряд, фізична або юридична особа не можуть підтвердити, що ця пандемія має „передбачуваність“, за винятком її творців з числа причетних до нового світового порядку, таких як Гейтс, Сорос, Рокфеллер та інших людей, які управляли і продовжують управляти нею в умовах крайньої секретності зі своїх глобальних корпорацій, які роблять прогнози аж до 2030 року», — йдеться в постанові.

Державне відомство, яке відповідає за контроль над судовою владою в Перу, почало розслідування відносно його авторів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності