Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

У змові з лікарями ВЛК торгував “непридатністю” до в/с

Поліцейські затримали під час отримання грошей службовця ТЦК, що за 4500 доларів продавав бажаючим довідки про непридатність до служби.

Як повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції, слідство встановило, що вступивши у злочинну змову із лікарями ВЛК, які виносили рішення про придатність чоловіків до служби, фігурант пропонував домовитись про позитивне рішення військової комісії щодо виключення потенційних призовників зі списків військового комісаріату за станом здоровʼя.

Також ухилянтам надавалась довідка про непридатність до проходження подальшої служби в лавах Збройних сил України.

Вартість «пакету послуг» становила від 4500 доларів США. Як раз стільки 11 серпня поліцейські спільно зі співробітниками УСБУ знайшли у затриманого під час отримання грошей від ухилянта.

Представнику ТЦК оголосили про підозру в зловживанні впливом. Суд арештував його із правом внесення майже 215 000 гривень застави. Окрім того, його відсторонено від посади.

Із початку повномасштабного вторгнення рф ДБР відкрило вже 112 проваджень щодо посадовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. До суду направлено вже 15 обвинувальних актів.

За клопотанням Державного бюро розслідувань Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід керівнику Донецького обласного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності