Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Угорщина є патиком в колесах ЄС – це розуміють в Європарламенті, але…

У Європарламенті запропонували позбавити Угорщину права голосу через порушення принципів ЄС – віце-президент Європарламенту Катаріна Барлі.
За її словами, країна використовує принцип одностайності ЄС для шантажу. Барлі нагадала, що на переговорах щодо шостого пакету санкцій щодо росії Угорщина кілька тижнів блокувала його ухвалення через нафтове ембарго.
Право голосу країни може бути призупинено за порушення принципу верховенства закону. Особливо в Угорщині більше не можна говорити про демократичні та правові відносини“.
Усе це, звісно, балачки і пусті погрози, такі самі, як раніше робив сам Орбан, богрожуючи ЄС виходом з його складу Угорщини. Адже чого варта рахітна на мапі Європи Угорщина, як добра одна область в Україні? І чого вартий сам ЄС, половину якого саме й становлять твкі мікродержави?..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності