Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Усім, хто верещав: “Навальний – друг України”…

Так вже повелося серед українців: шукати собі кумирів та друзів там, де їх і в помині бути не може – серед ворогів. Так керівник мережі регіональних штабів ув’язненого російського опозиціонера Олексія Навального Леонід Волков відмовився виправити карту на сайті «Свободу Навальному», де окупований Крим позначений як частина Росії.

Про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Він зазначив, що з його ініціативи поспілкувався з Волковим, щоб пояснити про «неприйнятність такого дійства». Чубаров каже, що запропонував штабу Навального привести кордони РФ на своїй карті у відповідність до міжнародних кордонів України. Водночас Волков заявив, що це неможливо.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Глава Меджлісу додав, що не хоче «транслювати аргументи», якими у штабі Навального пояснили свою відмову.

«Путін, немає слів, вбивця і бандит! А ким тоді є ті, хто підтримує Путіна в його бандитському вторгненні до Криму і окупації півострова?.. Хочете справедливості у себе вдома, припиніть мародерствувати в чужій хаті», — наголосив глава Меджлісу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Навальний про Крим

У 2014 році російський опозиціонер в одному зі своїх інтерв’ю заявляв, що Крим залишиться частиною РФ та порадив українцям «не обманювати себе». Водночас Навальний зазначав, що півострів «був захоплений з обурливим порушенням усіх міжнародних норм».

В інтерв’ю російській радіостанції Навальний зазначив: «Крим ㅡ це бутерброд з ковбасою, чи що, щоб його туди-сюди повертати?.. З погляду політики та відновлення справедливості, те, що потрібно зробити зараз у Криму — це провести нормальний референдум. Не такий, як був, а нормальний».

Міністр закордонних справ України після ув’язнення Навального російською владою заявляв, що хоч російського опозиціонера й необхідно звільнити, однак із погляду інтересів України ним не варто «зачаровуватися».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Я переконаний, що бутерброд доведеться повернути. Причому не надкушеним і свіжим, у гарному стані. Тут не повинно бути жодних ілюзій. І ще й вибачення доведеться йому принести за російську агресію, якщо Олексій Навальний у якійсь перспективі в результаті демократичних виборів очолить Російську Федерацію або посяде якесь політичне місце в системі», — зазначив Кулеба.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності