Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

УВАГА! Німеччина потай шле гуманітарну допомогу РФ через польсько-білоруський кордон (відео)

Німеччина потай від України, а можливо навіть і західного світу, шле “гуманітарну допомогу” Росії. Так поляки зазнали на польсько-білоруському кордоні караван із сотень білих вантажних машин з російськими номерами, що через Білорусію прямують до Росії. Вантаж, звісно, перевіряти не дають, кажуть, що це медикаменти та продукти для постраждалих від війни з Україною росіян… Далі дивіться відео.

Фактично, дане відео ще раз доводить, що очікувано новий канцлер Німеччини Шольц виявився такою ж політичною шльондрою, як і його попередниця на цьому посту агентка СРСР і Штазі, а тепер РФ Ангела Меркель (виглядає доволі дивним вихід на пенсію Мекрель, яка майже два десятиліття керувала Німеччиною незадовго до нападу Росії на Україну, до якого РФ, як сьогодні говорять розвідки світу готувалася багато років, і чому сьогодні під вікнами екс-канцлерки нема мітингарів, які засуджують російський фашизм?) Тільки після відставки якої було офіційно визнано той факт, що саме вона нетільки лобіювала будівництво ПП2, а й особисто блокувала питання постачання зброї з країн НАТО для України.

Раз Німеччина й далі таке творить, то на прийняття до якого боягузливого НАТО може сьогодні чи в подальшому розраховувати Україна? – питання, звісно, риторичне…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності