Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Водій у Польщі випадково наїхав на 6 дорослих українців , а також шестеро дітей?!

Серед постраждалих внаслідок наїзду авто на натовп у Польщі 1 березня є шестеро громадян України.

Про це повідомляє Gаzeta Wyborcza. 3 березня воєвода Західнопоморського воєводства Адам Рудавський повідомив, що внаслідок ДТП поранення отримали 20 осіб віком від 5 до 62 років.

За його словами, серед постраждалих є шестеро громадян України, а також шестеро дітей. Двоє постраждалих віком 22 і 58 років перебувають у критичному стані, четверо – у тяжкому. Травмованих госпіталізували у сім лікарень польського міста.

Нагадаємо, аварія сталася 1 березня у центрі польського міста Щеціна. Чоловік на легковому автомобілі в’їхав у групу людей, які переходили через пішохідний перехід.

Після ДТП чоловік намагався втекти з місця інциденту, але спричинив іншу аварію з трьома автомобілями, де також постраждали люди. Водія затримав один зі свідків інциденту.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності