Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Воєнкому збирають 3 млн. грн на судову заставу…

За клопотанням Державного бюро розслідувань Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід керівнику Донецького обласного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Суд призначив йому тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 3 млн грн, повідомляють в ДБР.

Нагадаємо, раніш з’ясувалося, що цей військком безпідставно виплатив додаткову винагороду підлеглим на майже мільйон гривень.

Нагадаємо, що раніше у Києві затримали скандального ексначальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

У червні цього року журналісти після розслідування екс-нардепа Ігоря Мосійчука опублікували результати дослідження, які підтвердили, що родина Борисова під час повномасштабної війни придбала  на іспанському узбережжі нерухомість та автівки на мільйони доларів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності