Міжнародні новини

ЄС обіцяє дати “тверду відповідь” на будь-яку агресію РФ проти України

ЄС твердо дасть відповідь на будь-яку агресію Росії проти України. Брюссель стурбований нарощуванням російських військ на кордоні. У ЄС запевнили Україну в підтримці та прихильності до її суверенітету та територіальної цілісності.

«Ми всі поділяли нашу стурбованість про нарощування військової могутності в Росії вздовж східного кордону України. Нехай не буде сумніву: ЄС твердо відповість на будь-яку агресію проти України», – заявила президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн після саміту «Східного партнерства».

ЧИТАЙТЕ:

Раніше Російська Федерація вимагала від НАТО юридично відкликати обіцянку про вступ України, яку було озвучено на саміті 2008 року в Бухаресті.

Міністерство закордонних справ Грузії вважає неприйнятною вимогу МЗС Росії до НАТО відкликати свою обіцянку, дану у 2008 році на Бухарестському саміті, щодо майбутнього членства України та Грузії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ:

Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен зазначив, що Україна здатна просунутися у питанні членства в НАТО лише в одному випадку.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version