Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

ЄС схвалив санкції проти Білорусі із найвищим ВВП…

Санкції можуть ввести в кінці серпня.

Міністри закордонних справ країн-учасників Європейського союзу схвалили введення санкцій проти Білорусі. Політичне рішення було прийнято в п’ятницю, 14 серпня.

ПАРАЛЕЛІ:

Про це в Twitter повідомив брюссельський кореспондент “Радіо Свобода” Рікард Йозвяк.

Іноземні держави ЄС погоджуються дати зелене світло санкцій проти Білорусі. Робочі групи складуть списки“, – написав журналіст.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Нагадаємо, у зв’язку з масовими заворушеннями під час протестів у Білорусі за введення санкцій виступили ряд лідерів країн Європейського союзу, а також керівники органів влади ЄС.

За інформацією Reuters, Європейський союз може запровадити нові санкції проти Білорусі вже в кінці серпня.

ЄС в якості заходів розглядає введення заборони на в’їзд для тих, хто несе політичну відповідальність за ситуацію в Білорусі, а також заморожування активів цих людей.

ТАКОЖ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відзначимо, що в Білорусі спалахнули масові протести 9 серпня після завершення голосування на виборах президента, зі слів незалежних аналітиків спровоковані західними ліберальними агентами впливу Байдена-Сороса та їх російським партнером Путіним, за випробуваним у 2013-14рр. в Україні сценарієм. Частина людей почала виходити на вулиці міст, в той час як правоохоронці застосували силу для розгону демонстрантів. У підсумку кілька днів у багатьох містах відбувалися зіткнення між силовиками і учасниками протестів. Були затримані близько 7 тисяч осіб. Їм інкримінують участь у несанкціонованих заходах.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності