Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Спецпроєкт. Донбас.

Їхав в Л/ДНР і попав на концерт до Кобзона й Захарченка, – загинув генерал РФ

У Росії в дорожньо-транспортній пригоді на трасі Москва – Ростов загинув генерал-лейтенант Володимир Олексійович Коченков, що воював проти України на Донбасі.

Інформацію про це в соціальних мережах прихильників «русского мира» помітив блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer».

ДТП сталося тридцятого липня. Коченков віз до окупованого Луганську допомогу терористам, коли на його причепі лопнуло колесо, він вийшов з машини подивитися на ушкодження, раптом його разом з причепом зніс казна-звідки вискочивший «КамАЗ».

Подільники покійного вважають, що це було вбивство, інсценоване під ДТП. Причому, вони звинувачують в ньому «українську сволоту». Хоча куди логічніше припустити, що Коченкова швидше прибрали російські спецслужби, а не українські.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тим більше, що “казакі” підозрюють невдалий замах, замаскований під ДТП, і на свого отамана Миколу Козіціна, який також брав активну участь в окупації ОРДЛО. Погано керовані і непередбачувані “казакі” запросто могли нажити собі ворогів в Кремлі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності