Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

З кожним затриманим ТЦКшником тільки зростає такса за звільнення від мобілізації

У четвер, 21 вересня, оперативники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції затримали на хабарі офіцерку відділу Львівського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки в Пустомитах. Співробітниця військкомату за гроші обіцяла зняти з військового обліку двох чоловіків призовного віку.

Як розповіли у департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції, 21 вересня затримали офіцерку відділення рекрутингу одного з районних ТЦК на Львівщині. Вона отримала 17 тис. доларів хабара за вирішення питання щодо зняття двох осіб призовного віку з військового обліку (по 8500 доларів за кожного).

Окрім суми хабара, в сумці офіцерки поліцейські знайшли конверт з понад 9000 доларами, походження яких встановлюватимуть. Затриманій готують підозру за вимагання та отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 ККУ) та обрання запобіжного заходу.

Про затримання хабарниці також повідомив Львівський обласний ТЦК та СП. Керівництво обласного військкомату запевнило, що сприятиме розслідуванню справи, а корупціонерів звільнятимуть з посад у військкоматах.

Правоохоронці не розголошують, в якому ТЦК спіймали хабарницю. Затримали офіцерку відділу Львівського районного ТЦК у Пустомитах під час передачі грошей на одній з автозаправок.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності