Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

За арешт Лукашенка “апазіцыянеры” обіцяють 11 млн. євро… яких “поки” не мають…

На винагороду за арешт самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка білоруський опозиціонер Валерій Цепкало запропонував зібрати 11 млн євро.

Гроші збирають в межах акції «Все або нічого».

Винагороду обіцяють представникам правоохоронних органів або громадянського суспільства, які затримають Лукашенка.

Зважаючи на час дієслів “запропонував зібрати“, і гроші “збирають“, виходить, що анонсованої суми у Цепкала нема, а чи буде уся?.. – питання доволі сумнівне, звісно, якщо не включаться ліберальні спонсори із Заходу…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цепкало пояснив: система працює так, що кошти спочатку резервуються на рахунку тих, хто хоче зробити пожертву. Тільки після того, як Олександра Лукашенка арештують, гроші перерахують на спецрахунок, звідки їх зможуть отримати люди, які затримали самопроголошеного президента.

Нагадаємо, засновник мінського Парку високих технологій Валерій Цепкало збирався брати участь у президентських виборах в Білорусі в 2020 році, проте ЦВК відмовила йому в реєстрації.

Після початку перевірки щодо нього, бізнесмен покинув країну. Його дружина Вероніка Цепкало брала участь у виборчій кампанії Світлани Тихановської. Наразі вона разом з чоловіком перебуває за межами Білорусі, де проти Цепкало порушено кримінальну справу про давання хабаря.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності