Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Заборони Тік-Ток вимагає Національне агентство кібернетичної та інформаційної безпеки Чехії (NÚKIB)

Національне агентство кібернетичної та інформаційної безпеки Чехії (NÚKIB) в середу оголосило попередження щодо високої загрози кібербезпеці у зв’язку зі встановленням і використанням додатку TikTok для працівників критичної інфраструктури й органів влади.

Як вказується в пресрелізі Агентства, рішення було ухвалене на підставі висновків NÚKIB та інформації, отриманої від партнерів.

«Агентство занепокоєне потенційною загрозою безпеці, пов’язаною з використанням TikTok, насамперед через обсяг даних користувачів, які збираються додатком, а також через спосіб обробки цих даних», – пояснюють у відомстві.

Там уточнюють, що компанія ByteDance – розробник TikTok – підпадає під правову юрисдикцію Китаю, політико-правове середовище якого викликає занепокоєння.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Рівень загрози Національне агентство кібернетичної та інформаційної безпеки Чехії визначило як високий, у зв’язку з чим рекомендує заборонити встановлення та використання TikTok на пристроях, які мають доступ до ІТ-систем.

«Ми не рекомендуємо використовувати додаток особам, які займають високі політичні, державні або керівні посади», – наголошують у NÚKIB.

Раніше Комітет закордонних справ Палати представників Конгресу США проголосував за прийняття закону, який надасть президенту Джо Байдену повноваження заборонити TikTok у США.

Міноборони Данії через загрозу китайського шпигунства заборонило своїм співробітникам встановлювати застосунок китайської соціальної мережі TikTok на робочі пристрої.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А офіс прем’єрки Данії заборонив своїм співробітникам використовувати китайський застосунок TikTok на робочих пристроях з міркувань безпеки.

А тепер нагадаємо громадянам воюючої України, на яку напала росія, яка є союзницею Китаю, власника шпигунської мережі Тік-Ток, попри це бійці на фронті, їхні рідні в тилу, представники влади продовжують знімати, виставляти і поширювати відео через цю мережу.

Наступним  де-факто є доведено, що саме через цю мережу серед українських дітей поширювався експерементальний психозомбувальний проект спецслужб рф чи КНР “Синій кит”, що штовхав підлітків до суїцидів, а сьогодні з гіпершвидкістю поширюється проект ЧВК (ПВК) “Радом”, який за тиждень перекинувся із росії в Україну, де масово заволодів свідомістю сучасної безглуздої молоді…

Свого часу в Україні справедливо були заборонені й заблоковані російські додатки (застосунки) “Однокласнікі” і “ВКонтактє”, що були розробкою ФСБ рф.

Між іншим слід визнати, що різноманітна пропаганда насильства, різноманітних сексуальних збочень поширюється різноманітними блогерами й на YouTube, але так як це є американський продукт, то, звісно, що ніхто його окрім КНР заборонити у себе не зважиться…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності