Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

За час війни усі забули за “СИНЬОГО КИТА” – ВБИВЦЮ ДІТЕЙ, а він нікуди не дівся…

У Києві 10-річний Микита став жертвою так званих груп смерті, які ще мають назву “Синій кит”. Невідомі через соціальну мережу давали хлопцеві завдання, які він мав виконати, після чого підштовхнули його до спроби суїциду. Наразі дитина перебуває у реанімації.

Про це у своєму Instagram повідомила мати постраждалого Микити Ольга Ткаченко.

Моя дитина Микита 10 років, стала жертвою “Синього Кита”. Не можу досі повірити! — написала жінка в одному зі своїх постів.

У Києві хлопець стрибнув із 6-го поверху, Ольга Ткаченко

За словами Ольги, її сину в мережі давали різні завдання, які він мав виконати — останнім із них було зістрибнути з 6-го поверху, що, судячи з публікації, дитина й зробила. В результаті 10-річний Микита вижив, проте отримав тяжкі ушкодження та потрапив до реанімації.

Зараз дитина бореться за життя! Слава богу, ситуація стабільна і падіння було в цій ситуації максимально вдалим, — розповіла Ольга.

Жінка запевнила, що стежила за спілкуванням своєї дитини в інтернеті, проте після інциденту кіберполіція виявила у нього другий секретний обліковий запис.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наразі Микиту чекає довге ортопедичне та медикаментозне лікування, додала Ольга.

Зазначимо, що «Синій кит» – це міська легенда, яка зародилася на росії, про існування в соціальних мережах гри, в яку грають діти та підлітки, а кінцевою метою якої є суїцид. Широку популярність ця легенда здобула після публікації в російській «Новій газеті» під назвою “Групи смерті”, в якій розповідали про випадки, коли неповнолітні ставали жертвами деяких «кураторів», під керівництвом яких робили спроби самогубства.

Ми також писали про те, що в столиці троє 16-річних дівчат посеред білого дня жорстоко побили свою однокласницю. Спочатку одна з нападниць бризнула дівчині в обличчя сльозогінний газ, а потім повалила на землю і почала гамселити.

Крім того, розповідали, що в Солом’янському районі Києва співробітники служби у справах дітей вилучили в киянки 4-місячну дівчинку. Дитина жила в жахливих умовах, а за словами сусідів, матір бачили в стані, схожому на наркотичне сп’яніння.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності