Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Залишити дітей у спокої закликав ЛГБТ прем’єр Угорщини

Віктор Орбан виступив проти пропаганди ЛГБТ серед дітей у відповідь на питання про книгу з персонажами-геями.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан сказав, що представники ЛГБТ повинні «залишити наших дітей в спокої», коли його запитали про дитячу книгу з персонажами-геями, повідомляє  New Straits Times.

Орбан висловився проти пропаганди сексуальних меншин, відповідаючи на питання про книгу, яку видала ЛГБТ-асоціація. Скандал навколо книги розгорівся після того, як один їх політиків знищив зразок під час прес-конференції і назвав збірку «гомосексуальною пропагандою».

Книга «Світ історій для всіх» містить персонажі з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Наприклад, в одному оповіданні головною героїнею виступає Попелюшка-лесбіянка, в іншому – трансгендерний вбивця драконів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«В Угорщині є закони, що стосуються гомосексуалізму, в основі яких лежить виключно толерантний і терплячий підхід», – сказав Орбан під час інтерв’ю на громадському радіо.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

«Але є червона риска, яку не можна переступати», – зазначив прем’єр Угорщини, назвавши книгу «провокаційним актом».

«Резюмую свою думку з цього приводу: залиште наших дітей в спокої», – сказав він.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше Угорщина заборонила громадянам змінювати стать в документах, як це роблять в інших західних ліберальних країнах ЄС.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності