Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Зарізав на підпитку двох жінок-біженок у Польщі

Минулої п’ятниці близько 13:15 у місті Нацпольську чоловік напав з ножем на двох жінок.

Про це пише видання tvn24.

Поліція встановила, що за мить до цього до помешкання автомобілем приїхало двоє чоловіків. Водієм був поляк, інший, пасажир, виявився українцем, який вийшовши із машини напав на двох жінок вдома, поранивши їх ножем.

Одну з постраждалих каретою швидкої допомоги доставили до лікарні, інша померла незважаючи на тривалу реанімацію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У квартирі у момент вбивства були двоє дітей, двох з половиною років і п’яти місяців.

Як пишуть українці у соцмережах, які знали обох жертв, що у загиблої жінки залишилася маленька дочка, яка не має ні дідуся, ні бабусі, ні інших близьких родичів. Тож дитина залишилася круглою сиротою.

Жінки орендували квартиру в Нацпольську близько трьох місяців. Вони не підтримували тісних контактів із сусідами.

Попри те, ті самі українці пишуть, що різанина сталася в наслідок ревнощів, тая як одна із жінок буцімто перед цим подала на розлучення з чоловіком.

Чоловіки втікали на авто, однак потрапили у ДТП і продовжували втікати пішки. Одного з них затримали затримали у нетверезому стані, у нього було 2,5 проміле алкоголю у крові.

Даний випадок є черговим прикладом того як українські біженці, зокрема чоловіки-ухилянти від мобілізації, ганьблять закордоном націю…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності