Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Знову попався службовець, але не комісар… – а як же “риба”?

Посадовця “військкомату” затримали на хабарі у 5 тисяч долаpів у Кропивницькому.

За даними слідства, начальник одного з відділів Кіровоградського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вимагав та одержав від військовозобов’язаного хабар у сумі 5000 доларів, аби людину виключити із військвого обліку.

Як повідомляють у Кропивницькій спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Південного регіону, затримали посадовця 22 червня під час отримання хабаря.

Наразі йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі ГУ НП в Кіровоградській області, за оперативного супроводження співробітників УСБУ в Кіровоградській області.

Зазначимо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, на Кіровоградщині офіцеру “військкомату” із Благовіщенська суд виніс вирок за вимагання та отримання хабаря. Свою провину він визнав та уклав угоду із прокурором про визнання винуватості. Згідно з угодою, обвинувачений повинен сплатити 68 тисяч гривень штрафу.

Також важливо: журналіст-розслідувач “Української правди” Михайло Ткач, який зробив нове розслідування по елітній нерухомості в Іспанії, записаній на жінку та мати Євгена Борисова, повідомив нові цікаві обставини. За даними джерел Ткача у правоохоронних органах, син Євгена Борисова очолив антикорупційний відділ “К” в СБУ Одеській області. Тому й не дивно, що ДБР ніяк не могло знайти порушення і джерело походження 4,5 млн доларів, за які родина воєнкома купила віллу в Іспанії.

ФОТО-ілюстративне

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності