Економіка

Знову той фармбізнес зі своїми вакцинаціями від COVID-19

Оновлені вакцини проти COVID-19 працюють проти нових штамів недуги – йеться про вакини Pfizer та Moderna.

Про це стверджують у Центрі контролю та профілактики захворювань CША, повідомляє The Reuters.

Вакцини допомогли запобігти зараженню новим штамам коронавірусу та знизили смерність від недуги.
Минулої осені у США випустили оновлені бустерні дози вакцини, вони спрямовані на боротьбу з одним зі штамів коронавірусу – Омікроном. На основі вибірки досліджуваних, яких щепили, виявили, що вони знижують смертність від захворювання.
«Сьогодні ми маємо додаткові докази того, що ці оновлені вакцини захищають людей від нових варіантів COVID-19», – заявив на брифінгу журналістам доктор Брендан Джексон, керівник Центру з контролю та профілактики захворювань США, який відповідає за боротьбу з COVID-19.
Нещодавно Таїланд скасував обов’язкову вимогу для іноземних туристів мати при собі доказ вакцинації від коронавірусу всього через кілька днів після її повернення.
Комітет Європейського парламенту з питань коронавірусу вирішив викликати для свідчень очільницю Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн для свідчень у справі про закупівлю вакцин проти COVID-19 виробництва американської компанії Pfizer.
Депутат від Консервативної партії Великої Британії Ендрю Бріджен був позбавлений посади партійного «батога» (відповідального за партійну дисципліну) після того, як прирівняв вакцинацію проти коронавірусу до Голокосту.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version