Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Щось із G20 пішло не так, – лицемірство і підкилимні ігри світових лідерів

Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні до учасників саміту «Великої двадцятки» на Балі закликав припинити руйнівну війну росії.

«Я переконаний, що зараз настав час, коли російська руйнівна війна повинна і може бути зупинена», – заявив Зеленський, пише AFP.

Також у своєму зверненні Прзеидент України запропонував обмін полоненими з росією «всіх на всіх».

Нагадаємо, напередодні прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак, чий тесть індійський мільярдер попри санкції досі тримає бізнес-представництво в москві, назвав росію «країною-ізгоєм» та запропонував план з 5 пунктів щодо зниження її впливу на світову економіку.

А голова КНР Сі Цзіньпін під час зустрічі з президентом США Джо Байденом перед самітом «двадцятки» озвучив важливу заяву щодо України. Лідер Китаю закликав до мирних переговорів з Україною, але не засудив вторгнення росії…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Німецький канцлер Олаф Шольц очікує,  що країнам-членам Великої двадцятки буде непросто узгодити «чіткі й важливі» заяви щодо війни росії проти України.

Радник з нацбезпеки президента США Джейк Салліван, який, як він сам зізнався, увесь час досі підтримує приязні стосунки із кремлем, заявив, що рішення кремлівського ватажка путіна не їхати на саміт Групи двадцяти «говорить саме за себе».

Також зазначимо, що замість путіна на саміт поїхав глава МЗС рф сергій лавров, а напередодні з’явилася інформація, що він потрапив до лікарні після зустрічі на Балі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності