Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Якщо США ЗВАЖАТЬСЯ на якісну допомогу, – Зеленський розповів, що відбудеться

“НАТО не хоче воювати з Росією”: заявив канцлер ФРН “ліверна ковбаса”, як його назвав посол України Андрій Мельник, Олаф Шольц, відповідаючи на запитання, чому Німеччина не надішле Україні необхідні танки.

“Це дуже небезпечна війна. Ми підтримуємо Україну. Ми робимо це в такий спосіб, який не веде до ескалації, до війни між НАТО та Росією, тому що це буде катастрофою”, – зазначив він, не пояснивши, чи бувають “безпечні” війни? Хоча, як показує досвід, таки бувають: воювати сучасною технікою і зброєю проти аборигенів десь в Африці, Іраці чи Афганістані. Та й то об’єднані сили дістали по горіхах в обох останніх країнах. А тут би довелося воювати з “другою армією світу” – нехай краще українці одні за всіх…

США не мають наміру диктувати російську політику в майбутньому, її варто визначати росіянам, заявив помічник президента з нацбезпеки Джейк Салліван в інтерв’ю ABC.

“Президент США Джо Байден має намір зосередитися на тому, як забезпечити Україні найкраще становище. росіянам варто самим визначати майбутнє росії. Майбутнє російської політики диктуватиметься не у Вашингтоні, не будь-ким у Європі, а росіянами всередині країни”, – сказав Салліван.

І правильно, бо для того, щоб диктувати росії, чи бодай мати сміливість визнати її країною-спонсором тероризму, що категорично відмовляється робити Байден, треба “просто мати бодай якісь яйця”, як сказав Трамп.

Тепер гадаємо багатьом люмпенам стане зрозуміло, чому президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю CBS вкотре наголосив, що військової допомоги Україні все ще недостатньо!

“Ми отримали NASAMS (зенітні ракетні комплекси). Це системи протиповітряної оборони. Але, повірте, цього навіть близько недостатньо”, – сказав президент. При цьому він додав, що США щомісяця виділяють 1,5 млрд. доларів на підтримку українського бюджету.

Якщо США ЗВАЖАТЬСЯ передати Збройним силам України танки, з них візьмуть приклад і європейські країни, — Володимир Зеленський в інтерв’ю CBS News.

“Артилерія допомагає нам рятувати життя наших воїнів, наших бійців, їм потрібна можливість отримати поставки танків зі Сполучених Штатів, а також Європи. Якщо США зможуть продемонструвати своє лідерство і зможуть надати танки, то Німеччина та інші європейські країни підуть за ними”, – сказав він.

Виявляється, що найбільше військової “допомоги” від 24 лютого в Україну надходить від росії, звісно трофейної:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності