Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Авіарейси з/до москви відновила Молдова, коли в ЄС росіянам поволі перекривають в’їзд (оновлено)

Молдовська авіакомпанія Air Moldova заявила, що відновлює з 1 жовтня польоти до москви нібито на прохання пасажирів, повідомляє пресслужба Air Moldova.

“Це рішення є результатом численних звернень громадян Республіки Молдова, які перебувають у рф і бажають повернутися додому. При цьому рішення про відновлення польотів пов’язане з проханнями пасажирів використовувати квитки, придбані в період пандемії й після припинення польотів у лютому”, – зазначається в повідомленні.

Зазначимо, що зараз в країні спостерігаються антиурядові протести, а рейтинги президентки Санду падають через її бажання зіграти “і нашим, і вашим”, а нагадаємо, що ще до недавна в парламенті країни та уряді головували проросійські ліві соціалісти. Ось вони зараз і користають моментом та розхитують крісло під Санду, яка не може визначитися із Заходом вона, чи з росією…

Згодом стало відомо, що Управління цивільної авіації Молдови таки заборонило Air Moldova відновити польоти до москви.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності