Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Байден не знайшов нічого кращого, ніж зробити Великдень днем вшанування “трансгендерів”?

В США черговий спалах “культурних воєн”, констатує відомий український філософ, політаналітик і спеціаліст по США Сергій Чаплигін. І з ним не можна не погодитися:
Байден не знайшов нічого кращого, ніж зробити Великдень днем вшанування “трансгендерів”. А також якогось “героїзму” тих, хто вирішив змінити свою стать, що проявляється у будівництві нової Америки.
Причому це було проголошено 29 березня – у Страсну п’ятницю!
Пояснювати, що означає цей день для християн, а також Великодній тиждень, пояснювати навіть незручно.
Виборчий штаб Дональда Трампа, в свою чергу, зажадав від Байдена вибачитись перед мільйонами християн. Навіть звинуватили у “богохульстві”, хоча це “свято” адміністрація Білого дому традиційно відзначає 31 березня не перший рік і робила це навіть при Трампі. (Це щодо питання про чисте сумління самих республіканців).
Але це не скасовує того факту, що Байден дуже агресивно поводиться по відношенню до християнства.
Команда, на яку він працює, постійно намагається перетворити Великдень на якесь незрозуміле “свято” без посилань на релігійні витоки.
Наприклад, на попередніх “святкуваннях” Байден в своїй промові на честь Великодня жодного разу не згадав ані Бога, ані Воскресіння Христового, хоча при цьому формально досі вважає себе католиком.
А в цьому році на конкурсі писанок у Білому домі взагалі заборонили їх дизайн на релігійну тематику.
Крім того запустили через “ліберальні церкви” ідею святкування ЛГБТ-Пасхи.
Як відзначають експерти адміністрація Байдена 8 разів просувала трансгендерну програму щодо дітей (гормональна терапія, блокатори статевого дозрівання та операції зміни статті та ін).
Причини всього цього зрозумілі – багато конфесій в США (як і в Україні) вже давно відмовилися від будь-яких принципів і вже не є одним з факторів, який скріплює американське суспільство.
Тому на тлі дехристиянізації Америки культурні війни в США тільки посилюватимуться.
Але, як би там не було – “Нехай воскресне Бог, і розвіються вороги Його, і нехай біжать від Лиця Його ненависники Його”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності