Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Борис готує мемуари про війну в Україні, COVID та Brexit, – щоб не стали його останньою книгою

Колишній прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон підписав угоду про написання мемуарів. Роботу над новою книгою вестиме видавництво HarperCollins.
Про це повідомляє The Guardian.
Повідомляється, що у книзі, зокрема, будуть описані події, які припали на прем’єрство Джонсона: повномасштабне вторгнення рф в Україну, епідемія COVID-19 та Brexit.
За словами видавців, книга, яка поки що не має назви, стане мемуарами прем’єр-міністра, не схожими ні на які інші. Дата публікації книги поки що не анонсована, але відомо, що її опублікують у Британії видавництво Harper Collins. Фінансові подробиці угоди не розголошуються.
«Я з нетерпінням чекаю на можливість попрацювати з Борисом Джонсоном, оскільки він пише свою книгу про перебування на посаді прем’єра під час одних з найважливіших подій, які відбулися в Сполученому Королівстві останнім часом», – заявила Арабелла Пайк, директор видавництва William Collins.
Зазначимо, що Джонсон також є автором кількох книг. Найвідоміша з них – «Фактор Черчілля» про прем’єр-міністра Уїнстона Черчілля. У 2015 році він підписав контракт про створення книги про Вільяма Шекспіра, але незабаром вона була відкладена на невизначений термін.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності