Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Гарантій безпеки Україні від Заходу чекати ще довго, – Джонсон

Прем’єр-міністр Великобританії Джонсон, який наступного дня після Макрона та Шольца вдруге прибув до Києва за час війни, заявив, що переговори про майбутнє України можуть розпочатися тоді, коли на її території не буде російських військ, і тоді Києву нададуть гарантії безпеки.

Згодом Борис Джонсон заявив, що світові потрібно готуватися до тривалої війни Росії проти України, оскільки Путін вдається до кампанії виснаження.

Отож, згідно самого Джонса: гарантій безпеки Україні від Заходу ще не бачити доволі довго…

Це ж саме щодо прогнозовано довгої тривалості війни в Україні заявив заявили і в НАТО:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Війна Росії проти України може тривати роки”, – заявив генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг німецькій газеті Bild am Sonntag, додавши, що постачання сучасної зброї українським військам підвищить шанси на звільнення Донбасу від російського контролю.

Ще з інтерв’ю генсека НАТО Столтенберга газеті Bild am Sonntag:

 – НАТО не братиме прямої участі у війні, але готове дати відсіч, якщо тільки Росія атакує сам Альянс;

– загрози застосування ядерної зброї Росією зараз немає.

“Учасники майбутнього саміту НАТО в Мадриді обіцяють оголосити, що Росія для Альянсу більше не партнер, а «загроза миру та стабільності», — додеє, наче вчергове виправдовуючись, генсек альянсу Єнс Столтенберг.

Йенс Столтенберг обіцяє, що після саміту в Мадриді Альянс виключить Росію з рангу партнерів і впише її та Китай до списку загроз, – так, наче це щось суттєво може змінити для України?.

Отож Столтенберг назвав Китай  “викликом нашим (натівським, – ред.) інтересам, цінностям та безпеці“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Більш цинічнішою за попередні заявки може бути хіба нещодавня заява Путіна на економічному форумі в Санкт-Петербурзі щодо вступу України до ЄС: “Ми нічого не маємо проти, це не військовий блок”

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності