Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Не критикувати Білий дім за недостатню допомогу попросив Байден у Зеленського – 8 листопада в США вибори…

Байден лукаво пояснив, що йому нібито буде важко продовжувати просити у Конгресу США гроші для України, якщо Зеленський «матиме вигляд невдячного», і ніслова не згадав про те, що його демократи за опитуваннями програють республіканцям, які саме критикують перших за недостатню допомогу Україні та відмову боягузливим Байденом визнати на вимогу Конгресу росію країною-спонсором тероризму…
Про це пише видання The Washington Post.
Президент США Джо Байден у приватній розмові просив президента України Володимира Зеленського не говорити під час виступів, що США недостатньо допомагають Україні.
Зазначається, що Байден і Зеленський від початку війни спілкуються кожні два-три тижні. Однак стосунки двох лідерів не завжди були ідеальними, пише видання.

На початку війни Зеленський неодноразово публічно закликав Сполучені Штати та інші західні країни зробити більше — надіслати додаткову зброю та запровадити суворіші санкції проти росії.

Байден зрозумів, що Зеленський буде рішуче захищати свій народ. Водночас  американський лідер пояснив, що йому нібито буде важко продовжувати просити у Конгресу гроші для України, якщо Зеленський «матиме вигляд невдячного» і казатиме, що допомоги США недостатньо. Саме тому Байден попросив Зеленського не критикувати допомогу США для України.

Наразі обидві партії Білого дому підтримують багатомільярдні пакети допомоги та озброєнь для України. Однак деякі республіканці, які підтримують колишнього президента Дональда Трампа, починають порушувати питання, мовляв, чому Сполучені Штати витрачають стільки грошей на війну далеко за кордоном.

НАГАДАЄМО:
Президент Джо Байден засудив масований удар росії по українських містах, що у нього виходить на ряду із іншими західними лідерами найкраще робити.

Також Байден пообіцяв, що США з ще більшою рішучістю підтримуватимуть Україну.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності