Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Дідусь Джо зустрінеться в Конгресі з демократами, не республіканцями, перед самітом G20

Президент США Джо Байден відклав щонайменше на кілька годин виліт до Риму, де пройде перший від часу початку пандемії очний саміт «Групи двадцяти». Вранці 28 жовтня президент США проведе зустріч із членами фракції Демократичної партії у Палаті представників Конгресу, щоб прискорити ухвалення законопроєкту про масштабне розширення внутрішніх витрат.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

План, запропонований Байденом, включає фінансування програм охорони здоров’я, універсальної дошкільної освіти і близько 500 мільярдів доларів на боротьбу зі зміною клімату, яку називають чи не найбільшою аферою століття з відмивання грошей, адже Земля за останнє тисячоліття зазнавала вже не одного, значно більшого за сьогоднішнє потепління, що змінювалося похолоданнями. Цікаво, що озонові дірки, з якими ще 20 років тому закликали боротися, самі раптово взяли і зникли…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Напередодні Джо Байден написав у Twitter, що все «в межах нашої досяжності», закликаючи Конгрес «довести ці законопроєкти до фінішу».

Президент США хоче полетіти до Європи, маючи з боку законодавців підтримку заходів щодо боротьби зі зміною клімату. 31 жовтня одразу після завершення саміту «Групи двадцяти» у шотландському Глазго відбудеться конференція ООН зі зміни клімату.

Довіра американців до президента США Джо Байдена з моменту його вступу на посаду впала на 11,3% — це найбільший обвал рейтингу серед американських президентів, обраних з моменту закінчення Другої світової війни.

Прес-секретар Білого дому Джен Псакі повідомила, що нічого не знає про плани президентів США та РФ Джо Байдена та Володимира Путіна зустрітися цього року.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності