Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Дружина Білла Ґейтса підозрює його у “контактах” з мільярдером-педофілом?!.

Мелінда Ґейтс, про розлучення із якою після майже 30 років шлюбу раптово заявив мультимільярдер Білл Гейтс, занепокоїлася зв’язками чоловіка з мільярдером-педофілом. ЗМІ припускають, що це стало можливою причиною розлучення?..
Отож Мелінда Ґейтс розпочала готуватися до розлучення з засновником Microsoft Біллом Ґейтсом ще майже два роки тому через секс-скандал. Про це пише газета Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела і документи.

За інформацією ЗМІ, вона мінімум від 2019 року обговорювала питання розлучення з адвокатами, звернувшись одразу в кілька юридичних фірм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Пара не уточнила причину розлучення, однак джерела видання повідомили, що Мелінда Ґейтс, крім іншого, була стурбована контактами її чоловіка з нині покійним банкіром Джеффрі Епштейном, якого звинуватили в торгівлі неповнолітніми з метою їхньої сексуальної експлуатації.

Водночас представники Білла і Мелінди Ґейтс відмовилися коментувати причини розлучення або спростувати цю інформацію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, на початку липня 2019 року в аеропорту Нью-Джерсі затримали 66-річного мультимільйонера Джеффрі Епштейна, який повертався до США з Парижа. Йому висунули звинувачення в секс-торгівлі неповнолітніми дівчатками та згодом відправили під арешт, він перебував у виправному центрі на Мангеттені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Сторона звинувачення заявила, що Епштейн регулярно “наймав” неповнолітніх дівчат для масажу, секс-послуг і пошуку нових жертв. І все це не тільки для себе. Крім цього, за словами прокурорів, він заплатив за мовчання двом потенційним свідкам.

У 2005 році Епштейн вже проходив у схожій справі. Тоді його розглядали у Флориді, і Епштейна вдалося досягти угоди з прокуратурою, завдяки чому він отримав менш тяжке покарання. Йому загрожували великі терміни, але кінець кінцем він отримав 18 місяців в’язниці з максимально полегшеним режимом.

У серпні 2019 року в Нью-Йорку в камері в’язниці виявили тіло мільярдера Джеффрі Епштейна, якого звинувачували в секс-торгівлі неповнолітніми дівчатами. Свою провину він не визнав, і його тримали в камері до суду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТОколаж із відкритих джерел: Білл Гейтс 5-й зліва

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності