Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Дволикий Ердоган першими відвідає протекторальний Азербайджан і колоніальний Кіпр

Той самий нещодавно переобраний президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, який днями пропонував путіну свої послуги в “розслідуванні і пошуку винних” теракту на Каховській ГЕС, має тепер намір здійснити свої перші закордонні візити після переобрання на виборах 28 травня до турецької частини Кіпру та Азербайджану – так би мовити: свою острівну колонію і країну під турецьким протекторатом…

Про це повідомляє Hurriyet Daily News.

Під час свого першого візиту 12 червня Ердоган зустрінеться з президентом Північного Кіпру Ерсіном Татаром і прем’єр-міністром Уналом Устелем.

Після зустрічі тет-а-тет і робочого обіду Ердоган проведе спільну пресконференцію з Татаром у президентському палаці в Нікосії.

Очікується, що сторони обговорять двосторонні відносини та розвиток подій у східному Середземномор’ї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

13 червня під час візиту до Баку Ердоган також зустрінеться з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим.

Під час зустрічі Ердоган та Алієв обміняються думками щодо регіональних і міжнародних подій, включаючи кроки, які необхідно зробити для розвитку двосторонніх відносин і співпраці між двома країнами.

Раніше повідомлялося, що диктатор володимир путін не поїхав на інавгурацію президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана після перемоги останнього на виборах. Про це повідомили московські пропагандистські ресурси, підконтрольні Кремлю.

Реджеп Таїп Ердоган, який був переобраний на посаду президента Туреччини, склав присягу в Генеральній асамблеї Великих національних зборів 3 червня.

Очільник Директорату з питань комунікацій президента Туреччини Ібрагім Калин стане головою Національної розвідувальної організації (MIT) країни.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності