Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Туреччині вірити не можна, а ось “дружити” з нею треба…

Членство в НАТО Туреччини, яка залишається партнером росії, має бути поставлене під питання у 2023 році, заявив радник президента Трампа з нацбезпеки Джон Болтон.
Чи реальний таки сценарій? – Ні.
Чи потрібні такі заяви? – Цілком.
Не зважаючи на незамінність Туреччини для НАТО і в контексті регіону, і в контексті загальної архітектури безпеки, її позиція в такий кризовий момент має бути більш чіткою та більш визначеною.
Таку саму визначеність вимагає ЄС від Угорщини, тому що єдність заходу – це величезний козир, який путін намагався відібрати ще у січні цього року.
Тому НАТО буде жорсткіше (на щастя), і тому розвиток теми точно буде.
Зазначимо, що на сьогодні резидент Туреччини Реджеп Ердоган анонсував розмову із українським і російським лідерами в один день.
Представник Ердогана повідомив, що він планує поговорити телефоном із Володимиром Зеленським і путіним 4 січня.
Нагадаємо також, що 28 грудня міністр нацоборони та голова розвідки Туреччини провели переговори в Москві зі своїми колегами, про це повідомила ІА Anadolu Agency. Повідомляється, що літак із турецькою делегацією на борту вилетів у середу з аеропорту “Есенбога” в Анкарі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності