Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ЗАХІД ШОКОВАНИЙ ЗРАДОЮ ТУРЕЧЧИНИ, – можливі антитурецькі санкції США та ЄС

Країни Заходу все більше стурбовані співробітництвом Туреччини із росією, що поглиблюється.

Про це повідомила газета Financial Times із посиланням на шість неназваних західних джерел.

Так співрозмовники видання прокоментували підсумки переговорів путіна та Ердогана у Сочі, що відбулися цієї п’ятниці, 5 серпня.

Financial Times пише, що Вашингтон неодноразово попереджав про можливість запровадження вторинних санкцій щодо тих країн, які допомагатимуть росії обходити введені проти неї санкції.

Високопоставлене західне джерело в розмові з виданням припустило, що Брюссель може “закликати західні фірми або відмовитися від відносин з Туреччиною, або скоротити відносини з Туреччиною з урахуванням ризику, який може з’явитися у світлі розширення Туреччиною відносин з росією”.

Однак це припущення було відкинуто кількома іншими західними співрозмовниками FT. Вони поставили під сумнів можливість реалізації кроку з практичної та юридичної точок зору і засумнівалися в тому, що це гарна ідея.

Хто там волав із політиків, що Ердоган – друг України, а Туреччина – нам союзник? Про це запитує на своїй сторінці екс-нардеп Ігор Мосійчук, який пише:
“Він сам собі друг і союзник, як власне і всі османи протягом цілої історії! Зрада, підступність і підлість – це історично їхні інструменти політики!
Нашим дипломатам, політикам та експертам варто хоч інколи почати читати історичні книги!”

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності