Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ГЕРОЯ УКРАЇНИ і НОБЕЛІВСЬКУ ПРЕМІЮ МИРУ поза конкурсом для Тіхановської в студію…

Дочка кухарки шкільна вчителька з Білорусі, яка дивом стала єдиним визнаним західними лібералами “лідером” білоруської опозиції Світлана Тіхановська, виступаючи перед європеськими ЗМІ в сторлиці Чехії Празі, родила фразу, після якої їй відразу слід присвоїти звання “Героя України” та поза конкурсом присудити Нобелівську премію “Миру” (гадаємо, що В. Зеленський, як перший претендент на цю премію у цьому році без вагань уступить її цій білорусці, – ред.).
Хоч Бацька і брехун, яких світ не бачив, але вона… це просто…
Отож, вчитайтеся, вдумайтеся і отримуйте насолоду:
“Багато в чому завдячуючи білорусам припинився напад на Київ. Російська армія не почувала себе комфортно на наших землях”.
Виявляється, все було по-іншому ))
Нагадаємо, що ще якийсь рік-півтора тому назад Тіхановська називала путіна мудрим керівником і політиком, росію – братньою і дружною державою та так і не змогла чітко відповісти журналістам, чий є Крим…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності