Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Львів після Тернополя вирішив довести і поляків, і посла Ізраїлю до інфаркту?..

Депутати Львівської обласної ради підтримали звернення до Кабінету міністрів та Міністерства молоді та спорту щодо присвоєння “Арені Львів” імені Степана Бандери.

Про це повідомляє “Футбол 24”.

Відповідне звернення під час сесії 16 березня підтримали 68 депутатів Львівської облради, ще 7 не голосували.

Остаточне рішення повинен прийняти Кабінет міністрів, оскільки стадіон, який приймав три матчі Євро-2012 та низку інших важливих міжнародних поєдинків, перебуває у державній власності, підкреслює видання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Львівська обласна рада неодноразово пропонувала передати арену у власність територіальної громади, проте наразі безуспішно.

Нагадаємо, у березні в Тернополі місцеві депутати присвоїли місцевому стадіону ім’я головнокомандувача УПА Романа Шухевича, що вкрай жорстку реакцію Польщі, а також Ізраїлю.

Польське місто Замостя призупинило відносини з Тернополем і відмовилося від спільного проєкту з містом.

Інститут національної пам’яті Польщі висловив протест проти присвоєння стадіону у Тернополі імені Романа Шухевича, але у Тернополі заявили, що “свистати вони хотіли” на польські протести…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рішення засудив посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон.

В МЗС України заявили, що дипломати повинні працювати над зміцненням дружби та взаємної поваги між українським та ізраїльським народами, а не навпаки.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності