Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

МАСОЧНИЙ ПСИХОЗ і COVID ПОВЕРТАЮТЬСЯ, – фарбізнес несе колосальні збитки

Всесвітня організація охорони здоров’я закликала уряди всіх країн повернути масковий режим. Оскільки кількість смертей продовжує зростати, пише Sky News.

Хоча в Україні COVID-19 загинув смертю хоробрих на передовій в перші години 24 лютого, а уряди багатьох багатих країн практично відмовилися від COVID-обмежень після успішного впровадження вакцин, генеральний директор організації наголосив, що пандемія “ще не закінчилася” (адже фармацевтичні компанії виробники вакцин несуть колосальні збитки, а вірус мавпячої віспи не прижився нівіть в росії серед москалів, чому ВООЗ категорично відмовилася його проголошувати пандемією).

Глава ВООЗ Тедрос Аданом Гебрейесус заявив, що суб-варіанти “Омікрона” продовжують викликати нові хвилі захворювань, госпіталізацій і смертей по всьому світу.

“Я стурбований тим, що кількість випадків захворювання COVID-19 продовжує зростати, надаючи додатковий тиск на напружені системи охорони здоров’я та медичних працівників. Мене також турбує тенденція до збільшення числа смертей”, – сказав він.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності