Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Неперевершене османське лукавство і посмішка США

Туреччина зобов’язується виконувати санкції, введені США, Євросоюзом та іншими країнами проти росії у зв’язку з війною в Україні, заявив заступник міністра фінансів Туреччини Юнус Еліташ.

Про це повідомляє Reuters.

Про це турецький чиновник сказав у розмові із заступником глави Мінфіну США Уоллі Адеймо.

Еліташ запевнив американського колегу, що Анкара не допустить порушення санкцій, незважаючи на глибокі економічні та політичні зв’язки з росією.

Раніше США попередили, що можуть вивести свої компанії з Туреччини і заборонити країні вести операції з долларом через зближення з росією, що підриває західні санкції.

Туреччина подвоїла імпорт російської нафти після вторгнення РФ до України, повідомляє Reuters.

За даними Refinitiv, Туреччина збільшила імпорт нафти з Росії, у тому числі сортів Urals та Siberian Light, до більш ніж на 200 тисяч барелів на добу цього року порівняно з 98 тисячами барелів на добу за той же період 2021 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності