Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ПРИЗУПИНИТИ ЗЕРНОВУ “УГОДУ”, – закликала ООН конгресвумен-республіканка Спартц

Американська конгресвумен-республіканка українського походження Вікторія Спартц звернулася до генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша з вимогою призупинити зернову угоду, допоки Україна не отримає необхідних для її виконання міжнародних заходів безпеки.

“Я закликаю вас розгорнути кораблі ООН у Чорному морі, забезпечувати гуманітарні коридори. Інакше Україна опиниться під високим ризиком, спричиненим цією домовленістю”, – заявила ця уродженка України.

«Зернова угода, яка не має належних механізмів виконання, може дуже дорого коштувати Україні. Як вам добре відомо, через кілька годин після підписання цієї угоди Росія вдарила крилатими ракетами по українському порту в Одесі. Це ще раз підтверджує, що росії не можна довіряти, і вона фактично заперечує цю угоду», – наголосила конгресвумен.

Також вона зазначила, що «росія отримала значне зняття санкцій щодо експорту зерна і добрив (а це збільшує її здатність шантажувати Європу поставками газу), цю угоду слід призупинити до тих пір, поки не будуть забезпечені кращі заходи безпеки для України».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності