Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Незалежним князем відчув себе мер Галича, побивши двічі свого депутат, – АНАРХІЯ в “жіночому краю”

Українські ЗМІ вже неодноразово повідомляли про те, що за останнє десятиліття Івано-Франківщина перетворилося на саму анархічну область в Україні, де незалежно від Києва краєм керують місцеві родинні клани, що прибрали до рук усі політичні партії, як провладні так опозиційні і центристські, силовики й кримінал, а також місцеві князьки, що на них опираються. Мабуть міський голова древнього Галича Олег Кантор і возомнив себе саме таким незалежним від Києва князем, як колись Романовичі, якщо дозволив собі двічі за день 23 листопада побити депутата й працівника земельного відділу Галицької міської ради Миколу Вовка. І як собі таке недозволяти, коли областю керує жінка?..

Про це у мережі “Фейсбук” повідомили місцевий журналіст Володимир Теслюк та адвокат потерпілого Наталія Шевчук.

“Мені зателефонував Микола Вовк, будучи ще у міській раді, він повідомив, що йому з невідомих причин міським головою Олегом Кантором нанесені тілесні ушкодження. Він попросив з’явитися до нього. Потім зателефонували ще декілька депутатів – попросили прибути у міську раду. Прибувши у міську раду, я побачила Миколу Вовка із саднами і синцями на обличчі. Він зателефонував у лікарню, приїхала швидка допомога, і проводиться огляд”, – сказала Наталія Шевчук.

Вона зазначає, що у лікарню, під час того, як медики проводили огляд потерпілого і знімали побої, приїхав мер Олег Кантор і вдруге побив депутата!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“З погрозами у лікарню прибув міський голова, порвав медичні документи Миколи, наніс йому тілесні ушкодження, – сказала адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Зараз, за її словами, на місці працюють працівники поліції, які відібрали заяву у потерпілого.

Випадок пізніше прокоментував Володимиру і міський голова Галича Олег Кантор.

“Вовк був п’яний і поводився неадекватно – нецензурно лаявся, чіплявся до мене і мого заступника… Потім штовхнув мене і я, відповідно, відштовхнув його… Шкода, що я не встиг в це приміщення камери перенести, дуже шкода… Людина не розуміє, що піде по статті з роботи”, – сказав Олег Кантор.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

У пресслужбі Нацполіції в Івано-Франківській області повідомляють, що до правоохоронців надійшла заява. І по факту відрито кримінальне провадження за ст. 125 ККУ (нанесення легких тілесних ушкоджень). Проводиться досудове розслідування, встановлюються очевидці події.

Згадуючи про анархію, що прогресує на Прикарпатті, як ракова пухлина, слід додати, що до сімейних кланів та місцевих князьків, які керують областю так, наче влади у Києві не існує, до них тепер долучилася ще й церква, яка з середньовіччя звикла мати тут у своїй владі села, райони і міста, як то Івано-Франківськ, перейменований у народі у Івано-Церківськ. А тепер, із приходом в області першої жінки на погаду голови її ОДА, ще й область стали називати Івано-Церківщиною, бо підстави, кажуть, на то є.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності