Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Однією рукою ЄС заморожує російські активи, іншою – відігріває і значно більше примножує…

Європейський союз заморозив російські активи на суму 13,8 мільярда євро з моменту вторгнення росії в Україну 24 лютого, заявив єврокомісар з питань юстиції Дідьє Рейндерс, повідомляє RTBF.

“На даний момент ми заморозили – вихідні від олігархів та інших організацій – 13,8 млрд євро, тож це досить велика сума”, – сказав він, додавши, що більша частина цієї суми – понад 12 млрд євро надійшли з п’яти країн-членів .

Усе це виглядає смішно на фоні того, що тільки один член цього ЄС – Німеччина (а є ще й інші, як Франція, Угорщина і т.д.) від 24 лютого заблокувала російських рахунків на суму близько 3 млрд., водночас придбавши у росії за цей час нафотгазової продукії на 6,8 млрд..

А тепер ще ця історія із блокуваням зброї і 9 млрд. євро допомоги для України відразу після вимушеної відставки британського прем’єра і найбільшого лобіста України в Європі Джонсона. Плюс змова із Канадою про розблокування російського Північного Потоку-1, що принесе росії мільярди доларів для її воєнки на вбивство українців.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності