Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Медведєв “подякував” фон дер Ляєн і її Раді Європи…

Про які репарації з боку рОсії Україні можна мріяти, коли для цього не тільки потрібний мир, мир на умовах України після її перемоги, але перемоги не на кордонах України і навіть не під Курськом чи Воронежем, а виключно під стінами зруйнованого Кремля, і ось чому:

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, той самий, який днями буцімто намагався по п’яну застрелитися, засумнівався у можливості судових процесів проти Росії, враховуючи її ядерний потенціал.

“Вони дійсно, ці держави та окремі політики, вірять у можливість кримінальних трибунів проти країни, яка має найбільший ядерний потенціал?” – сказав він на засіданні X Петербурзького міжнародного юридичного форуму.

Також Медведєв прокоментував вихід Росії з Ради Європи:

“Ми з полегшенням залишили цей дивний інститут. Виникає питання, чим вони займатимуться без нас. Я ось не знаю. Ми залишаємося найбільшою європейською країною і нікуди не подінемось. Де тепер обговорювати нову конфігурацію системи безпеки в Європі?”

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що завдяки вето цієї самої Ради Європи скасовано заборону на транзит через Литву російських товарів між Калінінградською областю і рОсією. А голова цієї Ради Європи Урсула фон дер Ляєн на саміті G7 висловила ініціативу запросити на саміт G20, що відбудеться осінню, вЛадзіміра пУтіна…

Більше того, пУтін вже підтвердив, що поїде на саміт G20 у листопаді, у якому візьме участь Зеленський. Про це повідомив помічник російського президента Юрій Ушаков, повідомляє Інтерфакс.

І на завершення: ЄС обережний щодо запропонованих США санкцій на купівлю в рОсії золота та нафти, заявив голова Євроради Шарль Мішель.

При цьому відмова країн G7 від імпорту російського золота могла б позбавити рФ приблизно $19 млрд на рік, вдаривши по її  другому за прибутковістю експорту, заявив держсекретар США Ентоні Блінкен в інтерв’ю CNN.

При цьому нагадаємо, що від 24 лютого Німеччина заблокувала російських капіталів приблизно на $3,7 млрд, але водночас купила в рОсії нафтогазової сировини на понад 6 млрд. Ось так західні повії кремля допомагають про людське око Україні у цій війні, даючи рФ гроші на придбання і виготовлення нової зброї для знищення мирних українців, які собою прикривають ту ж Європу від російського вторгнення…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності