Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Один мирний американець з “Glock-17” зруйнував плани Байдена і демократів із роззброєння американців

“Погану людину зі зброєю може спинити добра людина зі зброєю”.
Американський піхотинець
Раніше “ЗЛ” вже писала про плани американських лібералів, які нині при владі в США, позбавити цивільне населення країни найголовнішого їхнього права і свободи на вільне володіння зброєю. Неофіційною причиною було те, що добропорядні американці зі зброєю в руках зуміли відстояти свої квартали від тисяч чорношкірих мародерів, ґвалтівників і вбивць, що красиво назвалися рухом BLM, зорганізованим, як кажуть, демократами, щоб підірвати авторитет тодішнього президента Трампа. А згодом був штурм Капітолію після, як кажуть, фальсифікації результатів одних виборів. Офіційною ж причиною називають спалах насильства в американських школах та закладах масового скупчення людей з боку неадикватних індивідуалів із вогнепальною зброєю, які теж наче діють під чиїмись навіюваннями… І ось крайній випадок прояву такого насилля довів протилежне тому, чого так добивалися демократи:
Канали США транслювали прес-конференцію Джима Айсона, шефа поліції Грінвуда, штат Індіана, де на минулому тижні 20-річний неадекват прийшов з двома гвинтівками до супермаркету і почав вбивати людей.
Він встиг застрелити лише чотирьох і поранити двох людей. На щастя, серед випадкових покупців опинився Елайжа Дікенс, з легальним “Glock 17″. З пристойної відстані Елайджа почав прицільну стрілянину, одночасно просуваючись до вбивці.

Але що вразило шефа поліції найбільше – це те, що скорочуючи відстань між собою та стрільцем, пан Дікенс робив жести рукою у бік виходу зустрічним покупцям. Тобто поводився виключно професійно.

При цьому він ніколи не служив ні в армії, ні в поліції. Всього Елайджа, який, до речі, всього на два роки старший за вбивцю, зробив зі свого “Glock” 10 пострілів і, зрештою, божевільний з гвинтівкою впав на підлогу біля туалету і від’їхав у найкращий світ. Скільки б він вбив ще народу – можна лише здогадуватися, бо при собі він мав багато повних магазинів, пишуть в республіканських ЗМІ Америки.

Пригадуючи “афганський синдром” 80-90 рр. ХХ століття в СРСР і на пострадянському просторі, читаючи щоденно новини про трагічні для оточуючих ігри з гранатами ветеранів АТО і їх товаришів, які вже сьогодні повертаються з фронту російсько-української війни, приходиш до висновку, що українським громадянам теж вкарй необхідний вже сьогодні аналог американської поправки до Конституції (друга Поправка Біллю про права США: Право народу на зберігання та носіння зброї)*, що гарантував би їм теж право на володіння зброєю для власної безпеки і їхніх сімей…
*Друга Поправка до Конституції США передбачає, що «право народу на зберігання та носіння зброї не повинно обмежуватися». Засновники Американської республіки вбачали в озброєному населенні гарантію захисту проти тиранії. Чотирнадцяту Поправку прийняли для захисту цього права проти порушення його штатами. Верховний Суд США вважав, що особи мають основоположне право володіти тими типами зброї та зберігати їх, які зазвичай використовує законослухняний народ для самозахисту та полювання, а також для інших законних цілей.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності