Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Окрім гранат ще й трофейні АКС-74У везуть у тил…

У серпні в Гадячі на блокпості зупинили водія, у якого знайшли автомат АКС-74У та патрони до нього та пістолета. Суд призначив чоловіку рік іспитового строку за незаконне поводження зі зброєю.

Про це стало відомо з реєстру судових рішень.

З судового вироку відомо, що шостого березня житель Гадяцького району знайшов в лісі вогнепальну зброю та 30 патронів до неї. На початку червня підсудний знайшов ще два магазини до зброї на Сумщині.

Першого червня близько 17-ї години обвинуваченого зупинили на блокпості поблизу Гадяча. Правоохоронці знайшли в його автомобілі зброю та патрони.

На суді чоловік розкаявся та визнав свою вину. 23 вересня суддя Гадяцького райсуду виніс вирок обвинуваченому. Йому призначили три роки в’язниці, але суддя звільнив чоловіка від відбування покарання з іспитовим строком на один рік.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності