Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Вояк ЗСУ на реабілітації підірвав дружину, – трагедія в Надвірній. Деталі, фото:

В ніч на 3 липняв одному з готелів міста Надвірної, що на Івано-Франківщині, прогримів вибух. Загинула жінка.

Як повідомили місцеві мешканці у групі Типова Надвірна у фейсбуці, вночі в готелі “Смарагд” сталася трагедія.

“У нашому місті проходять реабілітацію військовослужбовці зі Східної України. Деякі з них зняли номер у готелі. До одного з військових (зі слів решти) приїхала дружина. Згодом у них виник конфлікт, в ході якого чоловік гранатою підірвав жінку на смерть. Сам винуватець отримав травми, сумісні з життям. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Ведеться слідство. Інформація з власних джерел”, – інформують надвірнянці.

Як повідомили в пресслужбі обласної нацполіції, на місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група відділу поліції, оперативні працівники, слідчі обласної поліції, спеціалісти-криміналісти та співробітники вибухотехнічної служби.

В ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що 31-річний уродженець Черкаської області, перебуваючи в готелі, вживав спиртні напої та вчинив конфлікт зі своєю дружиною. Опісля подружжя зайшли до готельного номера, де пролунав вибух.

В результаті вибуху 37- річна мешканка Львівської області загинула на місці поліції, а чоловіка доправили до лікарні.

Слідчі затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, у ході якого встановлюються всі обставини злочину.

Тим часом очевидці кометують інцидент.

Віка Угринович: “Я зараз знаходжусь у цьому готелі, і я, і моя команда були як свідки, чоловіків було двоє, і вони двоє були в алкогольному стані, і жінка також. Не дуже та дівчина була похожа на дружину одного з них (це чисто моя думка). Це сталось близько 1:15 ночі, і до 6:00 всіх допитували, що, як і де. Но вибух був сильний”.

“Та да… бахнуло добряче… на весь центр чутно було”, – додає Жанна Лазуткіна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фото Типова Надвірна

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності