Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Прибалтика і Польща вкотре доводять – вони найкращі друзі України

Польща, Естонія, Литва та Латвія планують заборонити на національному рівні видачу віз росіянам, а також перетинання ними кордону перерахованих держав із візами, виданими в інших країнах Євросоюзу.

Про це йдеться у спільній заяві глав МЗС чотирьох країн.

Такі обмежувальні заходи хочуть запровадити, щоб скоротити кількість громадян росії, які в’їжджають на територію цих країн та до Шенгенської зони.

“Я не пригадую, щоб у 1943 році німецькі туристи подорожували, наприклад, до Великої Британії чи до інших країн вільного світу з туристичною метою”, — заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

Ба, більше того, польські журналісти та політики закликають судити російських пропагандистів-журналістів як військових злочинців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Представники Асоціації польських журналістів засудили пропагандистів росії та заявили, що дезінформація та розпалювання ненависті ніколи не вважатимуться журналістикою. За це росіяни повинні нести таку ж відповідальність, як і військові злочинці рф.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності