Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Саміт продовольчої безпеки у День пам’яті жертв Голодомору

У Києві у День пам’яті жертв Голодомору в Україні пройшов саміт продовольчої безпеки, на який зібралися прем’єр-міністри Польщі Матеуш Моравецький і Литви Інгріда Шимоніте, а також прем’єр-міністр Бельгії Александр Де Кроо. За результатами цієї зустрічі кілька країн і Європейський Союз зголосилися надати значні суми, щоб доставити українське зерно до найбідніших країн світу.

Про це повідомляє посол ЄС в Україні Матті Маасікас на своїй сторінці у Твіттері.

Маасікас зазначив, що Україна вшановує сумну річницю Голодомору самітом з глобальної продовольчої безпеки, у той час як росія використовує продовольство як зброю.

«Кілька країн і ЄС обіцяють значні суми, щоб українське зерно доставлялося до найбідніших країн світу», – повідомив посол.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що 26 листопада до Києва прибув прем’єр-міністр Бельгії Александр Де Кроо.

Раніше було повідомлення, що  до Києва прибули з візитом прем’єр-міністри Польщі Матеуш Моравецький і Литви Інгріда Шимоніте.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності