Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Спецпроєкт. Донбас.

Ще один п’яний бойовик на Донбасі перестріляв своїх та кількох цивільних

П’яний російський найманець на Донбасі відкрив вогонь зі штатної зброї і підірвав гранату, загинули семеро людей — троє місцевих жителів і чотири найманці, повідомляє пресслужба ГУР Міноборони України.

Як заявили в ГУР, інцидент стався кілька днів тому в 9 окремому мотострілецькому полку 1 армійського корпусу «ДНР». За даними розвідки, між найманцями сталася бійка після вживання спиртних напоїв, єфрейтор Даниїл Цупрік відкрив стрілянину зі штатної зброї і застосував гранату, що призвело до загибелі семи осіб.

У ГУР додали, що зараз єфрейтора розшукують, про що свідчать перехоплені переговори російських найманців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Коротше, дзвонив щойно, сказав, що військовослужбовець нашого полку зловив білку і лазить з автоматом у наших краях. Тож, коротше, акуратніше, не зустріньте цього, зрозумів», — йшлося в одній з перехоплених розмов.

Нагадаємо, що в червні ц.р. інший бойовик теж зп’яну розстріляв кількох своїх “товаришів”…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності