Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Шольц слідом за Макроном рветься зустрітися із Путіним, – у нього та Макрона відібрали телефони?

Канцлер Німеччини Олаф Шольц виступив за прямі переговори із президентом РФ Володимиром Путіним.

“Абсолютно необхідно поговорити з Путіним”, – заявив він в інтерв’ю dpa.

Необхідно, щоб деякі країни та деякі лідери поговорили з президентом РФ, і ці переговори мають бути «чіткими», сказав Шольц, не пояснивши, про які країни йдеться.

“Коли я говорю з Путіним, я кажу, приміром, ті ж речі, що й вам: будь ласка, зрозумійте, що ніякого продиктованого миру не буде. І якщо ви думаєте, що можете вкрасти землю, а потім сподіватися, що часи зміняться і все стане як і було, то ви помиляєтесь”, – переконує Шольц.

Він наголосив, що санкції проти Росії, запроваджені ще з 2014 року, працюють досі.

“Санкції, які ми запровадили проти Росії під час війни, не зникнуть, якщо не буде чесного миру – тобто миру, який є добрим для народу України, для парламенту і прийнятний для президента України”, – пояснив очільник Німеччини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ексканцлерка Німеччини Ангела Меркель безсоромно заявила, що аніскільки не жалкує, що виступала проти прийняття України до НАТО та ЄС, а війні в Україні міг посприяти її відхід від політики, тому вона не виключає своє повернення у велику політику, де могла б  виступити посередником між Москвою та Києвом…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності