Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ВВАЖАЮ ПРАВИЛЬНИМ, ЩО НЕ ПУСТИЛА УКРАЇНУ до НАТО, – кровожерлива сука Меркель

Екс-канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка від 24 лютого з острахом уникала публічності, нарешті зважилася вилізти зі свого щурячого сховку і дати інтерв’ю німецькому виданню Spiegel, яке уже кілька днів поспіль смакують українські та іноземні “аналітики”, але й досі не можуть виділити з нього для пересічного читача головних тез Меркель із цтого інтерв’ю.

Отож, агентка Штазі “Еріка” заявила, що НЕ ВВАЖАЄ СВОЮ ПОЛІТИКУ ПОМИЛКОВОЮ, попри розв’язання Росією широкомасштабної війни проти України.

Я себе не звинувачую. Не було можливо створити архітектуру безпеки, яка могла б це запобігти“, – заявила дочка пастора із НДР, який намагався примирити німецьких проетстантів із науковим комунізмом, а його дочка Ангела Меркель згодом очолила ХДС.

Також Меркель ДОСІ ВВАЖАЄ ПРАВИЛЬНИМ, ЩО НЕ ПУСТИЛА УКРАЇНУ ДО НАТО ЩЕ У 2008!

“Я не вважаю, що маю визнати свою неправоту, і вибачатися за це (рішення) не буду”, – сказала Меркель, коментуючи відмову підтримати надання Україні ПДЧ щодо членства в НАТО.

Отож, ця лицемірна сука від сучасної політики ні крапельки не жаліє сотні убитих і тисячі скалічених москалями українських дітей, не співчуває зґвалтованим на їхніх очах матерям і сестрам. Про інших загиблих і тих, хто залишився без даху над головою, ховаючись тижнями без води та їди підвалами під ворожими бомбардуваннями, й говорити не доводиться. НЕ ШКОДУЄ, що цього можна було б уникнути, якщо б вона тоді захотіла!!! Але шкодувати за чимось і співчувати можуть тільки живі люди і навіть тварини, АЛЕ НЕ СУКИ, ЯК ВОНА. Бо їх так навчали у Штазі, німецькій філії КДБ. 

Нагадаємо, що нещодавно колишній радник Меркель з військової політики, бригадний генерал у відставці Еріх Фад навіть взявся захищати путіна, виправдовуючи того, буцімто він не хотів вбивати стільки мирного населення в Україні, “але це ж війна…

І це слід пам’ятати тепер кожній українській матері, кожній українській дитині, кожному українському воякові, і якщо в Українській Державі згодом постане подібна до ізраїльського “Моссаду” служба, що полюватиме на військових злочинців, то про це слід буде пам’ятати обов’язково і їй.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності