Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Спершу Шольц звинувачує Україну в підриві ПП, тепер виправдовує Залужного, – що коїться?

В уряді Німеччини назвали спекуляціями інформацію Spiegel про те, що нібито українське командування стоїть за підривом газопроводу «Північний потік».

Про це на брифінгу повідомив заступник представника федерального уряду Вольфганг Бюхнер.

За його словами, він не хоче втручатися в «будь-які спекуляції».

«Це рано. Федеральний уряд не надає жодної інформації про всю ситуацію, поки це розслідування триває, ми не втручатимемося. Розслідування вибухів на газопроводах «Північний потік» проводить федеральна прокуратура в Карлсруе», — сказав Бюхнер.

Він зазначив, що, попри все, Німеччина надаватиме довгострокову підтримку Україні у війні проти окупантів.

Раніше журнал Spiegel опублікував розслідування, в якому сказано, що головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний нібито керував операцією українського спецназу з підриву у Балтійському морі газопроводів «Північний потік».

Раніше ми писали, що Німеччина повідомила Раду Безпеки ООН про сліди підводної вибухівки, виявлені на яхті, яку, за версією слідства, могли використати для здійснення вибуху на «Північних потоках».

Також нагадаємо, що з’явилися нові деталі розслідування вибухів на «Північних потоках». За запитом ФРН польські правоохоронці провели обшук у варшавській турфірмі – на неї було орендовано яхту Андромеда, на якій раніше знайшли сліди вибухівки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності