Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

США спершу ПП2, а тепер карантинним списком кинули в Україну…

Центри з контролю та профілактики захворювань США (CDC) включив Україну до списку країн з 4-м «найвищим рівнем небезпеки» через ситуацію з поширенням COVID-19. Ті самі США, де починаючи від норовливого Техасу й решта південних штатів, кожен з яких живе за своїм законом, відмовилися від обов’язкової вакцинації, носіння масок, ігнорують загальне коронавірусне божевілля, а адміністрацію з Вашингтона відкрито називають “адміністрацією “старого Альцгеймера””. І це не тому, що на півдні країни не визнають результатів останніх президентських виборів та зберігають відданість Дональду Трампу. Просто нафтовики-ковбої бачать куди котяться США, які сьогодні перебувають на межі дефолту, тільки ось “незалежні” американські велетенські ЗМІ-корпорації цього не показують. І ось ця країна-“союзник” вносить до якогось списку Україну?!

Отож, згідно з критеріями CDC, за останні 28 днів у пунктах призначення, які підпадають під 4-ту категорію, було понад 500 випадків COVID-19 на 100 000 жителів, пише т.зв. “рупор ЦРУ” – «Радіо Свобода».

До країн з найвищим рівнем COVID-небезпеки США також відносять, зокрема, Австрію, Велику Британію, Грецію, Ірландію та Швейцарію. Загалом же в списку наразі перебувають 77 країн.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За прогнозами Міністерства охорони здоров’я України, пік захворюваності на коронавірус в Україні припадатиме на кінець жовтня – середину листопада.

Міністерство охорони здоров’я України прогнозує пікові навантаження на медичну систему унаслідок захворюваності на COVID-19 у листопаді, однак не виключається і сплеск у жовтні.

Українська медична система готується прийняти в лікарнях 82 тисяч хворих при найгіршому сценарії розвитку пандемії.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності