Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Участі США на зустрічі у “Нормандському форматі” (Н4) не захотіли Меркель і Макрон, – Лавров

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров злив в публічну площину інформацію, що Росія пропонувала підключити США до “нормандського” формату, але Німеччина і Франція категорично відмовилися.

Це означає, що Європа не хоче відпускати контроль за українським кейсом для торгів в глобальній грі.

Якщо сюди додати приїзд Міністра оборони США до України, то можна помітити, що боротьба за контроль українського кейса йде між західними лобістськими групами всередині України і за її межами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також учасники боротьби Туреччина і Великобританія.

Всім цим гравцям, український кейс потрібен для торгів із Росією, а ось, що ми отримаємо з цього, поки проглядається слабо. Газовий кейс Україна вже майже програла, хоча мала всі козирі на руках.

При цьому не виключено, що ці васали-маріонетки Кремля також виконували і російську вказівку, тоді навіщо Лавров злив їх? – Відповідь доволі проста: поділяй і владарюй…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності