Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Україну готують до легалізації усиновлення дітей одностатевими “партнерствами”?

Про цікавий законопроєкт “Про інститут реєстрованих партнерств” пише популярний сучасний український філософ та політаналітик Сергій Чаплигін:
Особливо де вони пропонують у Сімейному кодексі України частину другу статті 3 доповнити абзацом третім такого змісту: “Реєстровані партнери є сім’єю незалежно від того, чи проживають вони фактично разом та чи ведуть спільно домашнє господарство”.
1. Це відкриває можливість для усиновлення дітей гомосексуальними парами, які створять цивільне партнерство.
2. Іноземне цивільне партнерство прирівнюється до українського з такими ж правами. Тобто і іноземні гомосексуальні пари отримають право на усиновлення дітей.
Які загрози? – Педофілія та сексуальна самоідентифікація.
Вимоги щодо зниження та скасування юридичного віку згоди на статевий акт з самого початку є невід’ємною частиною гомосексуального руху.
Питання зниження віку згоди та депатологізації сексуального потягу до дітей у багатьох випадках лобіюється в рамках ЛГБТ-руху.
Статевий контакт у дитячому віці підвищує ризик подальшого формування гомосексуального потягу у 3–4 рази. 75% гомосексуалістів набули першого сексуального досвіду у неповнолітньому віці.
У дітей, вихованих одностатевими парами, відзначається підвищений ризик розвитку гомосексуального потягу, статевого нон-конформізму та прийняття гомосексуального способу життя.
У липні 2012 року в англомовному журналі «Social Science Research» професор соціології Техаського університету в Остіні (UT Austin) Марк Регнерус (Mark Regnerus) опублікував статтю “Наскільки відрізняються дорослі діти людей, які перебувають у одностатевих стосунках? Результати дослідження нових сімейних структур”.
У результаті отримані дані стали по-справжньому шокуючими:
– 25% вихованців гомосексуальних батьків мали або мають венеричні захворювання через свій специфічний спосіб життя.
– причина такого рівня інфікування. Ті, кого виховували гомосексуальні батьки, набагато частіше лояльно ставляться до подружньої невірності – 40%.
– до 24% дітей із одностатевих «сімей» планували самогубство.
– виховані гомосексуальним батьком люди значно частіше, ніж вихідці з гетеросексуальних сімей, звертаються до психотерапевтів – 19%.
– 31% тих, хто виріс з лесбійками і 25% тих, хто виріс з гомосексуалістоми, хоч раз були примушені до сексу всупереч їх волі (у тому числі – з боку “батьків”).
– 40% мають розлад сексуальної самоідентифікації.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності